02 avg

Apple Trainee Program 2024 | Praksa u kompaniji Apple

Pozivaju se zainteresovani kandidati da se prijave za Apple Trainee Program 2024 širom svijeta. Svi međunarodni studenti iz cijelog svijeta imaju pravo da se prijave za Apple Company Internship 2024. Apple će pružiti priliku za karijeru nedavno diplomiranim studentima, studentima dodiplomskih studija i doktorantima. Praktikanti koji se pridruže ovom porgramu steći će vrhunsko iskustvo u organizacijama svjetske klase. Ovo je plaćeni ljetni program stažiranja koji daje priliku studentima i diplomcima da doprinesu misiji organizacije.

Apple je dobro poznat brend u IT sektoru, poznat po svojim marketinškim strategijama za unapređenje svojih proizvoda na prodajnom tržištu. Apple Inc nudi odličnu priliku studentima završnih godina nudeći plaćeni program prakse. Iskoristivši ove prilike za stažiranje koje nudi Apple, možete otvoriti vrata svjetlije budućnosti.

FINANSIJSKI BENEFITI PROGRAMA

Apple Trainee Program 2024 | Internship kompanije Apple je plaćeni program stažiranja. Detalji su dati u nastavku:

Zarada: Sjedinjene Američke Države nude širok spektar stažiranja i nude povoljnije isplate pripravnicima. Mnogi gradovi u SAD-u kao što je New York plaćaju 19,15 dolara po satu, Washington DC plaća 19,13 dolara po satu, Boston, MA plaća 18,87 dolara po satu, Chicago, IL plaća 17,93 dolara po satu, a Houston, TX plaća 16,89 dolara po satu.

Radno iskustvo: Teško je dobiti posao odmah nakon diplomiranja bez ikakvih vještina. Apple vam nudi odličnu priliku da postanete pripravnik u ovoj kompaniji, tako da imate radno iskustvo u realnom vremenu i nakon toga lako možete pronaći posao.

Razvijanje međuljudskih vještina: Apple Inc. stažiranje pomaže vam da poboljšate svoje međuljudske vještine kao što su komunikacijske vještine, vještine timskog rada, softversko obrazovanje i najvažnije vještine razmišljanja i rješavanja problema. Kroz ove vještine, vaše samopouzdanje će samo rasti.

Savjet: Možete steći radno iskustvo pod nadzorom sjajnih savjetnika koji rade za Apple, tako da ćete na vrijeme ispraviti svaku grešku i efikasno učiti iz svojih grešaka.
Lako je dobiti jasne smjernice za budućnost: Kada steknete radno iskustvo, moći ćete odlučiti koje ciljeve možete planirati i na kojima radite, koji su ključ uspjeha. Takođe možete dobiti pomoć od starijih kolega koji će vam pružiti smjernice u vezi s budućim karijernim ciljevima.

Pristup različitim poslovima i odsjecima: Iskoristivši ovu priliku za stažiranje, možete steći iskustvo u obavljanju različitih vrsta poslova na vrijeme i pronaći različite odsjeke za radno iskustvo.

Sačuvajte dobre reference i preporuke: Obično možete pronaći reference za svoj prvi posao. Uz Apple Inc praksu možete dobiti preporuke za druge kompanije gdje ćete uskoro aplicirati za posao.

Ovo su zemlje u kojima će se održati Apple Trainee Program:
Peking, Kina
Cambridge, Velika Britanija
Kalifornija, Sjedinjene Američke Države
Nanshan, Kina
Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
Pariz, Francuska
Shenzhen, Kina
Suzhou, Kina
Linz, Austrija
Šangaj, Kina
Prag, Češka
Stockholm, Švedska
Santa Clara Valley (Cupertino), Sjedinjene Američke Države
Swindon, Velika Britanija
Heidelberg, Njemačka
Uxbridge, Velika Britanija
London, Velika Britanija
Minhen, Njemačka

ROK ZA APLICIRANJE:

Za Apple Trainee Program 2024 nema posljednjeg datuma za prijavu za međunarodne studente. Prijavite se što je prije moguće.

KAKO SE PRIJAVITI ZA APPLE TRAINEE PROGRAM?

Postoji Online sistem za prijavu za Apple Trainee Program 2024 | Apple Company Internship. Slijedite korake u nastavku da biste se prijavili za Apple Internship 2023-24.
Posjetite Apple Internships Finder veb stranicu: LINK 
Pronađite odgovarajuću praksu za sebe i kliknite na nju.
Pročitajte opis i uslove za prijavu za tu praksu.
Kliknite na dugme "Submit" kako biste se prijavili za praksu.

 

KOME JE NAMIJENJEN?

Za učenike i studente

septembar 22, 2016

Za poslodavce

septembar 22, 2016

Za nezaposlene osobe

septembar 22, 2016

Upitnici

POVEŽITE SE SA CEDEFOP EUROPASS

cedefor baner