20 dec

Poziv za popunjavanje Upitnika o alatima za razvoj vještina i kvalifikacija

Evropska komisija sprovodi istraživanje o alatima koje građani zemalja članica Evropske unije i zemalja kandidata za članstvo u Evropskoj uniji koriste u cilju daljeg razvoja njihovih vještina i kvalifikacija. Ovo istraživanje se sprovodi u cilju realizacije nove Odluke o Europass inicijativi koje će prepoznati različite forme o percepciji, vrijednostima EU servisa (Europass, EURES, the Learning Opportunities and Qualifcations in Europe Portal, Eurodesk, the European Youth Portal and the EU Skills Panorama)


Ministarstvo prosvjete, kao nacionalni Europass centar u Crnoj Gori poziva sve učenike, studente, nezaposlene osobe, karijerne savjetnike u školama, nastavni i akademski kadar i drugu crnogorsku javnost da popune ovaj upitnik. Upitnik je dostupan do kraja januara 2017. godine. Link za upitnik na engleskom jeziku je https://www.surveymonkey.co.uk/r/skills-qualifications-EN .

Za bilo koja dodatna pitanja, zainteresovani se mogu obratiti nacionalnom Europass koordinatoru, Mariji Đurišić iz Ministarstva prosvjete putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

KOME JE NAMIJENJEN?

Za učenike i studente

septembar 22, 2016

Za poslodavce

septembar 22, 2016

Za nezaposlene osobe

septembar 22, 2016

POVEŽITE SE SA CEDEFOP EUROPASS

cedefor baner