12 jan

Emil Boutmy stipendija 2023-2024 u Francuskoj: potpuno finansiranje

Program stipendija Emile Boutmy u Francuskoj je odlična prilika za izvanredne studente sa impresivnim akademskim učinkom. Ovo je odlična šansa za studente sa najboljim rezultatima koji su iz zemalja van Evropske unije. Najbolji kandidati koji ispunjavaju uslove za prijem na osnovne studije pozivaju se da se prijave na najprestižniju instituciju u Francuskoj. Sciences Po je standard za one koji žele da dostignu vrh postignuća nakon što budu primljeni u Sciences Po. Budućim studentima pruža mnoge pogodnosti tokom njihovog boravka. Ova evropska stipendija ima za cilj stvaranje jedinstva u suočavanju sa različitošću, angažovanjem ljudi iz različitih zemalja i sa različitim iskustvima.

Francuska stipendija za međunarodne studente privući će najbolje studente da pohađaju vrhunski univerzitet, okruženi timom stručnjaka. Studenti koji žele da odu u Francusku sa stipendijom ne bi trebalo da previde ovu šansu. Institut radi sa raznim organizacijama finansijske pomoći, dobrotvorima i fondacijama kako bi ispunio svoj glavni cilj da dostojnim studentima pruži priliku da odu na jedan od najboljih univerziteta u Francuskoj. Sponzori su u stalnom kontaktu sa primaocima stipendije na formalnim događajima. Oni pružaju podršku ovim programima stipendiranja Emile Boutmy, koji uključuju BNP Paribas, Chalhoub Group, RATP fondaciju, L'Oreal i Total. Stipendija je otvorena za sve studente, bez obzira na invaliditet ili rasu, pol ili druge oblike diskriminacije.

Potpuno finansirani međunarodni program stipendiranja u Francuskoj će pomoći da se poboljšaju profesionalne i akademske karijere studenata uz vođstvo visoko ocijenjenih i iskusnih supervizora. Osnovne vještine potrebne da bi bili konkurentni na konkurentnom tržištu se usađuju studentima kako bi im pomogli da se istaknu u međunarodnoj zajednici. Pored toga, institucija koja nudi stipendije, Sciences Po, radi na svom cilju da ponudi bezbjedno i inkluzivno okruženje za svoje studente. Raznolikost i inkluzija imaju za cilj stvaranje kreativnosti i inovacije dovodeći ljude iz različitih regiona. Tako se može stvoriti grupa izuzetnih intelektualaca.

Prednosti programa stipendiranja Emile Boutmy u Francuskoj 2023:

Kandidatima će biti obezbijeđeno pristupačno stanovanje u blizini kampusa.

Kandidati se podstiču da učestvuju u sportskim aktivnostima.

Za program osnovnih studija nekoliko je različitih vrsta stipendija:

Školarina od 13190 EUR godišnje za tri uzastopne godine.

Grant za školarinu od 8.800 eura godišnje za tri godine.

Stipendija za školarinu u vrijednosti od 6.000 USD godišnje za tri semestra.

Školarina od 3.600 EUR godišnje za tri semestra.

Rok za prijavu na program stipendiranja Emile Boutmy u Francuskoj se razlikuje za različite programe.

Rok za prijavu za program osnovnih studija: 22. februar 2023.

Više detalja možete saznati na linku

 

Upitnici

savjetnici 

euroguidance logo