15 jul

Poziv za prijavu zainteresovanih kompanija

Nacionalna Europass i Euroguidance kancelarija objavljuje Poziv za prijavu zainteresovanih kompanija za pripremu digitalne platforme za održavanje sastanaka, vebinara i radionica u oblasti karijernog savjetovanja i organizovanje specijalizovanih obuka.


26 jun

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE NA VEBINARIMA DIGITALNA NEDJELJA ZA NASTAVNIKE

U saradnji sa Nacionalnom Europass i Euroguidance kancelarijom/Ministarstvom prosvjete Crne Gore, Edukativni centar Montenesoft (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.) će održati vebinare u okviru programa Digitalna nedjelja za nastavnike, koji će se realizovati od 6 – 10 jula 2020. godine, na
Zoom platformi, u intervalu od 11:00h do 12:30h.


Teme vebinara Digitalne nedjelje:

1. Internet, pismenost i jezik – Digitalni pravopis (6 i 7 jul);
2. Excel alati za vođenje i sređivanje e-Dnevnika (8 i 9 jul);
3. Vizuelizacija sadržaja u prezentacijama (10 jul).


Učesnici vebinara će svaladati pravopisne zakonitosti i zamke digitalne (ne)pismenosti, Excelalate koji će im pružiti lakoću u vođenju e-Dnevnika kao i kreativne principe vizuelizacije sadržaja koji doprinose efektnoj prezentaciji.
Stečena znanja će primjenjivati u svakodnevnom radu.
Pozivamo sve zainteresovane nastavnike da se prijave popunjavanjem registracionog formulara na linku: http://montenesoft.com/montenesoft-kontakt.html
Prijave se primaju zaključno sa nedjeljom, 5. jul u 20h. Broj mjesta je ograničen!
Po završetku Digitalne nedjelje, učesnici koji budu prosustvovali svim vebinarima će dobiti sertifikat Edukativnog centra Montenesoft, licenciranog organizatora obrazovanja odraslih od strane Ministarstva prosvjete.

 

Jedan računar, jedno dijete i jedan nastavnik mogu

promijeniti svijet!


25 jun

POZIV ZA PRIJAVU NA JAVNI ČAS PROGRAMIRANJA

U saradnji sa Nacionalnom Europass i Euroguidance kancelarijom/Ministarstvom prosvjete Crne Gore, kompanija DigitalBee (@digitalnaakademija) će održati javni čas programiranja u Scratch-u za učenike/učenice uzrasta od 9 do 16 godina.


09 jun

ODRŽAN ONLAJN SEMINAR ,,UNAPREÐENJE KVALITETA AKTIVNOSTI KARIJERNOG VOÐENJA I SAVETOVANJA U ŠKOLAMA” ZA NASTAVNIKE IZ CRNE GORE I SRBIJE (2)

Ministarstvo prosvjete Crne Gore – Nacionalna Euroguidance kancelarija u saradnji sa Fondacijom Tempus – Euroguidance centar u Srbiji organizovali su onlajn razmjenu iskustava nastavnika i strucnih saradnika iz osnovnih i srednjih škola iz Crne Gore i Srbije tokom posljednje sedmice maja (25-29. maja 2020. godine). Kroz niz vebinara i aktivnosti na onlajn platformi za ucenje ucesnici su imali priliku za razmjenu iskustava i ideja za unapredenje aktivnosti karijernog vodenja i savetovanja u školama i razvoj saradnje sa lokalnom zajednicom u ovoj oblasti.


18 maj

Poziv za prijavu zainteresovanih kompanija

Nacionalna Europass i Euroguidance kancelarija objavljuje Poziv za prijavu zainteresovanih kompanija za prevodenje, lektorisanje i izdavaštvo literature iz oblasti karijernog vodenja i savjetovanja sa engleskog jezika na crnogorski jezik i sa crnogorskog jezika na engleski jezik i promociju rada Nacionalne Europass i Euroguidance kancelarije.O Euroguidance-u

novembar 28, 2017

Kome je namijenjen?

novembar 27, 2017

euroguidance logo

savjetnici