08 mar

Održana konferencija „Kako se obrazovanje odraslih suočava sa digitalnom revolucijom“

U okviru redovnih aktivnosti Erasmus+ mreže, 4. i 5. marta održana je onlajn konferencija „Kako se obrazovanje odraslih suočava sa digitalnom revolucijom“.
Na ovoj konferenciji učesnici su imali priliku da čuju iskustva iz 6 evropskih zemalja, i to Belgije, Kipra, Njemačke, Fransuske, Holandije i Crne Gore o njihovim aktivnostima u dijelu prilagođavanja politike obrazovanja odraslih novonastalim okolnostima prouzrokovanim novim digotalnim dobom, a i ubrzanim procesom usled pandemije.


Na konferenciji, ispred Crne Gore je učestvovala Marija Ðurišic, koordinatorka projekta „Nacionalni kooridnatori za realizaciju Evropske agende za učenje odraslih“ koja je učesnicima konferencije predstavila način funkcionisanja obrazovanja odraslih u Crnoj Gori i inovacije sprovedene u poslednjih 3 godine.
Učesnici konferencije su bili predstavnici relevantnih organizacije iz cijele Evrope i predstavnici timova za realizaciju evropske mreže EPALE i „Nacionalni kooridnatori za realizaciju Evropske agende za učenje odraslih“

Upitnici

POVEŽITE SE SA CEDEFOP EUROPASS

cedefor baner