18 maj

Održan vebinar na temu: Promocija Europass dokumenata

Danas je održan prvi u nizu planiranih webinara za organizatore obrazovanja odraslih, koji je bio posvećen promociji Europass dokumenata: Europass mobilnost i Europass Dodatak sertifikatu.


Ovom prilikom su, pored detaljnog predstavljanja Europass dokumenata, predstavljene i platforme Ministarstva prosvjete –www.europasscrnagora.me i www.infoeduco.me , na kojima zainteresovani mogu pronaći sve informacije iz Erasmus+ programa koji se realizuju pod okriljem Ministarstva.

Webinar je vodila Marija Đurišić, predstavnica Ministarstva prosvjete, koordinatorka projekta i Nacionalna koordinatorna za realizaciju Evropske agende za učenje odraslih.

Drugi webinar će se održati u junu i biće posvećen EPALE pltformi i predstavljanju digitalnih alata koji se koriste u onlajn nastavi za obrazovanje odraslih, a o toj temi će govoriti Gordana Bošković, EPALE koordinatorka.

Webinari se organizuju sa ciljem povezivanja organizatora sa širom društvenom zajednicom: državnim institucijama i ustanovama, privrednim subjektima i drugim obrazovnim tijelima.

 

Upitnici

POVEŽITE SE SA CEDEFOP EUROPASS

cedefor baner