17 mar

ERASMUS STUDENT NETWORK (ESN): Poziv za pripravnike

Erasmus Student Network (ESN), najveća evropska studentska organizacija, traži pripravnike za digitalni marketing i komunikacije i medije koji će se pridružiti njihovoj međunarodnoj kancelariji u Briselu, Belgija, u septembru 2023.
Pripravnik za digitalni marketing će učestvovati u poslovima Partnership Manager-a u sljedećim oblastima: digitalni marketing, upravljanje računima, analiza podataka, podrška studentima i ostalo, u skladu s trenutnim tokom rada i akcionim planom. Ujedno, pripravnik će učiti o najnovijim trendovima u digitalnom i affiliate marketingu, te poslovnoj perspektivi međunarodne nevladine organizacije.
Pripravnik za komunikacije i medije će raditi u sledećim oblastima: grafički dizajn za digitalnu i štampanu promociju; održavanje ESN-ovih stranica društvenih medija (uglavnom TikTok, Instagram i LinkedIn), strateško planiranje i analitika; fotografija i video; pisanje tekstova i izrada novinskih članaka za ESN.org; doprinositi internim ESN publikacijama, kao što je godišnji izveštaj.
Praksa će početi u septembru 2023.
Praksa će trajati 6 mjeseci.
Da bi ste se prijavili za praksu morate biti studenti ili nedavno diplomirani studenti sa Erasmus Placement-om ili bilo kojim ugovorom/stipendijom o stažiranju, možete provjerite uslove za kvalifikaciju OVDJE.
Nadoknađuju se troškovi smještaja do 450 eura mjesečno i pokrivaju se troškovi prevoza u Briselu i osiguranje od odgovornosti i nesreća.
Rokovi za prijavu:
- 27. mart 2023, 23:59 CEST (Digitalni marketing);
- 9. april 2023, 23:59 CEST (Komunikacija i mediji).

 

O Euroguidance-u

novembar 28, 2017

Kome je namijenjen?

novembar 27, 2017

Upitnici

savjetnici 

euroguidance logo